május 30.
Janka, Zsanett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÉN IS TÜKÖRBE NÉZEK
Én is tükörbe nézek - Férfikönnyek és egy sokkoló titok
Ezúttal egészen új kihívás elé kerül Holdampf Linda és Varró András, a két stylistnak most egy férfit kell kezelésbe venni, egy férfi lelkét kell megfejteni ahhoz, hogy a stílusán javítani tudjanak. Én is tükörbe nézek - 8. adás, 2014.12.06.)

Az epizód főszereplője nagy változáson van túl, az elmúlt 6-8 hónapban 40 kilót fogyott... De a stílusán ez még nem segített, őt elkísérő barátja szerint az öltözködése katasztrofális, nem a korának megfelelő, öncélúan és rosszul összeválogatott darabok jellemzik a megjelenését. Linda és András természetesen most is az események lelki okait keresik, és sokkoló titokra jönnek rá, férfikönnyeken keresztül tudjuk meg, hogy mi üt szíven annyira egy férfit, hogy ilyen állapotba kerüljön. Vajon sikerül a stylistoknak közelebb terelni a helyes stílushoz? Képesek egy folyamatosan hárító férfit is rábírni, hogy nyíljon meg? Mit szól a kísérő barát a könnyes vallomáshoz, és mit szól a főszereplő az új stílusához? Kiderül az Én Is Tükörbe Nézek adásából.

Nézd meg az Én is tükörbe nézek videóját!

A műsorról: Az „Én Is Tükörbe Nézek” a nagy sikerű „Én Is...” makeover sorozat legújabb zászlóshajója, amelyben két stylist, Holdampf Linda és Varró András segít a műsor szereplőinek abban, hogy a valódi tükörképükkel szembesüljenek. Hogy mit szeretne eltitkolni a főszereplő és melyek az igazi problémái? Hogy mivel szembesítené szívesen a környezete? Milyen lenne az a stílus, ami valóban jól állna neki? Erre keresi a választ a két stylist, a mély beszélgetések, a rokonok, barátok, hozzátartozók és egy trükkös tükör segítségével. A tükör ugyanis egyik oldaláról átlátható, így a főszereplő önvallomását nemcsak a tükörképe figyeli, hanem azok is, akik a tükör mögött vannak... Az „Én Is Tükörbe Nézek” segít abban, hogy a főszereplők őszintén beszéljenek önmagukról, bátran szembe nézzenek problémáikkal, és féltve őrzött titkaikkal. Ennek eredménye lesz az őszinte megújulásuk. „Én Is Tükörbe Nézek” – egy műsor, ami segít vállalni azt, aki igazán vagy!
A műsor házigazdái: Holdampf Linda és Varró András

Korhatár: 12 év

2014. december 6. 12:45

Címkék: én is tükörbe nézek   Varró András   Holdampf Linda   stílus   divatKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG