május 30.
Janka, Zsanett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÉN IS TÜKÖRBE NÉZEK
Én is tükörbe nézek - Kibújni a csigaházból
Ezúttal egy fiatal hölgy küzd azzal a problémával, hogy nem hiszi el, ő bárkinek is őszintén kellhet. Nulla önbizalom, olyan ruhák, amelyekben inkább elbújik, mint megmutatja magát és olyan hozzáállás, amivel bármit megtehetnek vele a férfiak. (Én is tükörbe nézek - 7. adás, 2014.11.29.)

A műsor két stylistjának, Holdampf Lindának és Varró Andrásnak most sincs könnyű dolga, hiszen egyszerre kell új stílust adniuk a főszereplőnek és lelkileg is kirázni az eddigi csigaházából, hogy sokkal nagyobb önbizalommal és önbecsüléssel tudjon a jövőben részt venni a párkapcsolataiban. Kérdés, hogy mit lehet tenni a főszereplővel, aki ragaszkodik a sportos ruháihoz és elutasítja a magasabb sarkakat. Linda és András képes lesz magabiztos, a saját vonzerejének tudatában lévő nőt csinálni belőle? Kiderül az Én Is Tükörbe Nézek következő adásából!

Nézd meg az Én is tükörbe nézek videóját!

A műsorról: Az „Én Is Tükörbe Nézek” a nagy sikerű „Én Is...” makeover sorozat legújabb zászlóshajója, amelyben két stylist, Holdampf Linda és Varró András segít a műsor szereplőinek abban, hogy a valódi tükörképükkel szembesüljenek. Hogy mit szeretne eltitkolni a főszereplő és melyek az igazi problémái? Hogy mivel szembesítené szívesen a környezete? Milyen lenne az a stílus, ami valóban jól állna neki? Erre keresi a választ a két stylist, a mély beszélgetések, a rokonok, barátok, hozzátartozók és egy trükkös tükör segítségével. A tükör ugyanis egyik oldaláról átlátható, így a főszereplő önvallomását nemcsak a tükörképe figyeli, hanem azok is, akik a tükör mögött vannak... Az „Én Is Tükörbe Nézek” segít abban, hogy a főszereplők őszintén beszéljenek önmagukról, bátran szembe nézzenek problémáikkal, és féltve őrzött titkaikkal. Ennek eredménye lesz az őszinte megújulásuk. „Én Is Tükörbe Nézek” – egy műsor, ami segít vállalni azt, aki igazán vagy!
A műsor házigazdái: Holdampf Linda és Varró András

Korhatár: 12 év

2014. november 29. 12:15

Címkék: én is tükörbe nézek   Holdampf Linda   Varró András   stílusKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG