május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÉN IS TÜKÖRBE NÉZEK
Én is tükörbe nézek - Nehéz pillanatok, szembesítés
Az Én Is Tükörbe Nézek két stylistja, Holdampf Linda és Varró András nehéz pillanatokat okoznak a következő adás főszereplőjének, akit szembesítenek azzal hogy bár ő még fiatal, a stílusa kicsit régimódi. (Én is tükörbe nézek - 6. adás, 2014.11.22.)

A főszereplő 13 év után egy kisgyerekkel lett újra szingli és meg van róla győződve, hogy a stílusával minden rendben - ezért hidegzuhanyként érik a stylistok nem finomkodó kritikái. A beszélgetésekből kiderül, hogy nem csak az egyedülléttel, hanem az előző kapcsolatban szerzett lelki sérülésekkel is küzd. Vajon be tudják műsorvezetőink gyógyítani a kapcsolatban szerzett sebeket? Nem csak a ruhatárát, hanem az önbizalmát is helyre kell hozni. A rossz emlékű szakítás után a két stylistnak alkalmi pszichológussá is kell válnia, Linda és András nem csak tanácsokkal, hanem jól irányzott önbizalom növelő mondatokkal is segít… Közben a főszereplő jóbarátja vásárol… Vajon eltalálja a főszereplő és a stylistok ízlését? Telitalálat lesz a vásárlása, vagy teljes kudarc? Az új stílus segít a főszereplőnek lebontani a saját maga köré épített falait? Tud újra és őszintén nyitni a világ, a férfiak felé? Kiderül az Én Is Tükörbe Nézek adásából!

Nézd meg az Én is tükörbe nézek videóját!

A műsorról: Az „Én Is Tükörbe Nézek” a nagy sikerű „Én Is...” makeover sorozat legújabb zászlóshajója, amelyben két stylist, Holdampf Linda és Varró András segít a műsor szereplőinek abban, hogy a valódi tükörképükkel szembesüljenek. Hogy mit szeretne eltitkolni a főszereplő és melyek az igazi problémái? Hogy mivel szembesítené szívesen a környezete? Milyen lenne az a stílus, ami valóban jól állna neki? Erre keresi a választ a két stylist, a mély beszélgetések, a rokonok, barátok, hozzátartozók és egy trükkös tükör segítségével. A tükör ugyanis egyik oldaláról átlátható, így a főszereplő önvallomását nemcsak a tükörképe figyeli, hanem azok is, akik a tükör mögött vannak... Az „Én Is Tükörbe Nézek” segít abban, hogy a főszereplők őszintén beszéljenek önmagukról, bátran szembe nézzenek problémáikkal, és féltve őrzött titkaikkal. Ennek eredménye lesz az őszinte megújulásuk. „Én Is Tükörbe Nézek” – egy műsor, ami segít vállalni azt, aki igazán vagy!
A műsor házigazdái: Holdampf Linda és Varró András

Korhatár: 12 év

2014. november 22. 13:05KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG