november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÉN IS TÜKÖRBE NÉZEK
Én is tükörbe nézek - Milyen titok lappang a múltban?
Az adás főszereplője jó ideje szingli, a férfiakkal valahogy nincs szerencséje... Talán túl visszafogott? Túl szürke? Talán elrejti magát? (Én is tükörbe nézek - 5. adás, 2014.11.15.)

A műsor főszereplőjének fia kivételesen nem azt szeretné, ha az édesanyja visszafogottabb, hanem azt, ha kihívóbb lenne a férfiak szemében. A műsorvezetők, Holdampf Linda és Varró András feladata egy bonyolult helyzet megoldása: vajon fel tudják deríteni, milyen titok lappang a főszereplő múltjában? Lehet most segíteni azon a traumán, ami a terhesség idején érte az anyát? Elfogadja azt a külsőt, amit a fia ajánl neki? Van olyan stílus, ami neki is tetszik, a fiának is és a körülötte lévő férfiaknak is? Linda és András küldetése vajon sikerrel jár? Minderre választ kaphattok a videóból.

Nézd meg az Én is tükörbe nézek videóját!

A műsorról: Az „Én Is Tükörbe Nézek” a nagy sikerű „Én Is...” makeover sorozat legújabb zászlóshajója, amelyben két stylist, Holdampf Linda és Varró András segít a műsor szereplőinek abban, hogy a valódi tükörképükkel szembesüljenek. Hogy mit szeretne eltitkolni a főszereplő és melyek az igazi problémái? Hogy mivel szembesítené szívesen a környezete? Milyen lenne az a stílus, ami valóban jól állna neki? Erre keresi a választ a két stylist, a mély beszélgetések, a rokonok, barátok, hozzátartozók és egy trükkös tükör segítségével. A tükör ugyanis egyik oldaláról átlátható, így a főszereplő önvallomását nemcsak a tükörképe figyeli, hanem azok is, akik a tükör mögött vannak... Az „Én Is Tükörbe Nézek” segít abban, hogy a főszereplők őszintén beszéljenek önmagukról, bátran szembe nézzenek problémáikkal, és féltve őrzött titkaikkal. Ennek eredménye lesz az őszinte megújulásuk. „Én Is Tükörbe Nézek” – egy műsor, ami segít vállalni azt, aki igazán vagy!
A műsor házigazdái: Holdampf Linda és Varró András

Korhatár: 12 év

2014. november 15. 12:55

Címkék: Varró András   Holdampf Linda   én is tükörbe nézek   stílus

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG