május 29.
Magdolna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2019.03.08
Szijjártó Péter külügyminiszter az Európai Néppártról, a plakátkampányról és a közelgő EP-választásokról is beszélt az I/I-ben. Méteráruboltban vásárolt filléres kalapgumi, és a legmodernebb 3D-nyomtatási technológia – egy alig 20 éves lány szerint csupán ennyi kell ahhoz, hogy a végtaghiányos gyerekek megfizethető, de mégis használható robotkezekhez juthassanak. Ismerjék meg Vas Alexa Zsófiát. Szász Attila új filmje a II. világháborút követő időszakban játszódik. A történet főszereplője egy Pestről menekülő szélhámos, akinek egy titokzatos nő nyújt menedéket az erdő mélyén. A romantikus történelmi thrillerről a rendezővel és Kerekes Vicával beszélgettünk

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2019. március 8. 13:26

Címkék: I/I teljes adás   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG