május 31.
Angéla, Petronella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2019.03.01
Lesz-e amerikai rakétavédelmi rendszer Magyarországon? Milyen beszerzésekre készül a tárca? Hány alkalommal vették igénybe a honvédségi gépeket a kormánytagok? Dr. Benkő Tibor miniszter válaszolt a kérdésekre.
Fűtenek építési hulladékkal, ruhával, műanyaggal, hiszen nincs pénz másra. A levegő pedig szennyezett, magas a szálló por koncentrációja, de mi a megoldás? Riport az I/I-ben.
Nem látszik olyan típusú belső elégedetlenség, ami miatt a katonaság átállna Guaidó mellé – a venezuelai belpolitikai helyzetről Dr. Nagy Sándor Gyulát, a Külügyi és Külgazdasági Intézet igazgatóhelyettesét kérdeztük.
Két évvel ezelőtt nyert Oscar-díjat a Mindenki című kisfilmmel Hais Dorottya. A műugróként is eredményes ifjú hölgy a filmezéssel sem hagyott fel. Szerepek, eredmények, az elmúlt két év rövid összegzése az I/I-ben.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2019. március 1. 4:00

Címkék: I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG