október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2019.02.08
 "Mindenki azt mondja, hogy helyesen cselekedtem" - mondta a Curtis-botrány utóéletéről Majka. Szerinte a barátság nem múlt el.Mintha Magyarország második legnagyobb városában már mindenki lett volna beteg - nagyjából így jellemezhető az idei, javában tomboló influenzajárvány az adatok alapján. Az I/I a számok mögé nézett. Az Állami Számvevőszék csak a dolgát végzi, a törvényeket pedig mindenkinek be kell tartania - mondta a szervezetet ért ellenzéki kritikákról Holman Magdolna, az ÁSZ főtitkára.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2019. február 8. 12:39

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   I/I teljes adáshirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG