július 10.
Amália

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2019.01.18
 Az 1968-as „prágai tavasz” leverése után végképp világossá vált: a szocialista rendszereket nem lehet megreformálni. Egy cseh fiatal tiltakozásul a tűzhalált választotta – követője pedig Budapesten is volt. Az 50 évvel ezelőtti események emlékeit, szemtanúit kereste az I/I. A családok évének mérlege, CSOK-os ingatlanárak és egy kis pártpolitika – Novák Katalin a stúdióban. Lehet-e rangsorolni az emberiségre váró veszélyeket? A klímakatasztrófa vagy a túlnépesedés a nagyobb probléma? Dorosz Dáviddal, a téma szakértőjével kerestük a válaszokat.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2019. január 18. 11:00

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   I/I teljes adásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG