október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2018.12.21
Füstbombák, könnygáz az utcán, megafonnal és síppal tiltakozó képviselők a parlamentben. L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány szakmai vezetője kapta a Prima Primissima közönségdíját. A gyermekek nevetése így karácsony előtt talán még szebben cseng a fülnek, a beteg, kórházi ápolásra szoruló gyerekek megnevettetése pedig különösen fontos feladat ilyenkor, még ha a fájdalom, a családi otthon melegének hiánya miatt ez nem is könnyű.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. december 21. 1:05

Címkék: I/I teljes adáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG