december 5.
Vilma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Bohócdokik akcióban
A gyermekek nevetése így karácsony előtt talán még szebben cseng a fülnek, ezt azt hiszem minden érzelgősség nélkül kijelenthetjük. A beteg, kórházi ápolásra szoruló gyerekek megnevettetése pedig különösen fontos feladat ilyenkor, még ha a fájdalom, a családi otthon melegének hiánya miatt ez nem is könnyű. A bohócdoktorok ezt a munkát vállalták magukra: vidám perceket, és talán egy kis reményt is adnak azoknak, akiknek ilyenkor nagy szükségük van rá.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. december 21. 1:05

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabávalhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG