december 13.
Luca, Otília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2018.12.14
 A magyar válogatott őszi teljesítményéről, taktikáról, mentális erőnlétről és az ellenfelekről Marco Rossi szövetségi kapitányt kérdeztük.Szőnyi Ferenc 43 évesen kezdett el sportolni, és bár nem szeret előre tervezni, jövőre Mexikóban állna rajthoz, hogy 20-szor teljesítse az Ironman távot, mindezt 55 évesen. A BÚÉK című filmről a producerekkel, Ditz Edittel és Geszti Péterrel beszélgettünk.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. december 14. 1:05hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG