szeptember 21.
Máté, Mirella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2018.12.07
 Elsőre nemet mondott a miniszterelnöknek, azonban minden kérését elfogadták, így indul a 2019-es főpolgármester-választáson Tarlós István.A MOL 2015 óta végez fúrásokat az Északi-tengeren, de most először dolgoznak úgy, hogy a munkálatokat magyarok irányítják. Naná, hogy az I/I kíváncsi volt arra, milyen az élet egy olajfúrótornyon…Mácsai Pál szerint társadalmilag elkötelezett és szuverén színház az Örkény. Jövőre ismét megpályázza az igazgatói posztot; közéletről, a színház feladatáról, közönségről és a kultúrharcról is kérdeztük.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. december 7. 1:05

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   I/I teljes adásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG