április 20.
Tivadar

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2018.11.23
 „A sportban sosincs elég pénz” – mondta az I/I stúdiójában Kubatov Gábor a Ferencvárosi Torna Club elnöke, aki arról is beszélt, hogy szerinte a társadalom számára is megtérülnek a befektetések. .A kormány a szállóra költözés fontosságáról, az ellenzék embertelenségről beszél - az I/I pedig kerékpárra pattant, hogy önkéntes segítőkkel nézzen körül Budapest utcáin. Decemberben ismét dupla koncertet ad az Arénában Ákos, aki idén lett 50 éves

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. november 23. 1:05

Címkék: I/I Azurák Csabával   I/I Azurák Csabával   I/I teljes adás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG