június 3.
Klotild, Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I AZURÁK CSABÁVAL - 2018.11.09
  Tömegével húzódnak be a házakba, lakásokba a vándorpoloskák és a márványospoloskák. 35 évvel ezelőtt, 1983. november 5-én hét nagy értékű festményt loptak el a Szépművészeti Múzeumból. New Yorkban vendégszerepelnek a Magyar Állami Operaház művészei. Felgyújtott pártszékház, titokban felvett állampolgársági eskü, kölcsönösen kiutasított diplomaták - néhány szóban így lehetne összefoglalni az elmúlt hetekben-hónapokban folyamatosan romló ukrán-magyar viszonyt.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. november 9. 1:05

Címkék: I/I teljes adás   I/I Azurák Csabával   azurák csabaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG