október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Mi történt magával, Safranek?
 „Hogy mi? Hát megfiatalodtam uram, digitálisan” – akár ezt is válaszolhatná Safranek, ha címbéli kérdést feltenné neki főnöke mostanában. A legendás és kultikus Macskafogó című rajzfilmet ugyanis digitálisan felújították, és hamarosan újra láthatja majd ilyen formában is a közönség. Ternovszky Béla rendezővel és Farkas Franciska rajongó színésznővel beszélgettünk macskákról, egerekről és patkányokról. A piros gombot pedig szerencsére senki sem nyomta meg.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. október 12. 0:55

Címkék: I/I Azurák Csabával

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG