július 8.
Ellák

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Nemes Jeles László: minél hamarabb el akartam készíteni a második filmem
"Tudatos volt, hogy minél hamarabb elkészítsem a második filmem˝ - mondta Nemes Jeles László Oscar-díjas filmrendező, akivel Velencében beszélgetett Azurák Csaba legújabb filmje, a Napszállta premierje előtt. A rendező azt mesélte, hogy sokat gondolkodott rajta, mennyire tudta feldolgozni a Saul fiával hirtelen jött sikert, és azért is állt össze egészen hamar a Napszállta, hogy ne kelljen túl nagy nyomás alatt elkészíteni a filmet. Azt mondja, egy alkotás készítésénél mindig belemerül a film világába, és ez így történt a Napszállta esetében is. Nemes Jeles mesélt még arról, mi vonzotta őt a 20. század kezdetéhez, hogyan próbálta megérteni a kor szellemiségét, miben más a nézői attitűd a korábbiakhoz képest, és hogy milyen jövőbeli tervei vannak.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. szeptember 7. 11:32

Címkék: nemes jeles lászló   nemes jeles lászló   azurák csaba   I/I Azurák Csabával   interjú   exkluzív_interjúKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG