június 5.
Fatime, Fatima

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Vissza az iskolapadba - egy kezdő tanár első napja
Dúl a számháború, hogy hány tanár hiányzik jelenleg a közoktatásból. Az egyik szakszervezet 4-5 ezerről beszél, míg a másik elismeri, hogy pontosan nem lehet tudni, de szerintük minden egyes hiányzó tanár gondot jelent a gyerekek számára. Az ellenzéki pártok túl kevés pénzről beszélnek, és az oktatási rendszer teljes átalakítását követelik. A kormányzat viszont azt emelte ki a tanévkezdéskor, hogy elkészült a NAT első verziója és fejlesztések sora valósult meg az iskolákban. Egy biztos, az iskolakezdés nagyjából másfél millió diákot érint. Az I/I most szakított a nehéz az iskolatáska típusú riporttal, és ezúttal nem egy izgatott kisiskolást, hanem egy izgatott pályakezdő tanárt kísért el az első óráira. Egy olyan fiatalembert, aki nagyjából bruttó 200 ezer forint kezdő fizetésre számíthat.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. szeptember 7. 0:52

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG