április 9.
Erhard

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Kríziskommunikáció – „békeidőben kell a háborúra készülni”
Háromféle cég van: akinek lesz krízise, akinek volt krízise és akinek lesz és volt is krízise – vallja Bőhm Kornél. A kríziskommunikációs szakértő szerint egy utólag megkötött biztosítás is jó lépés, arra készülve, hogy a későbbiekben ne történhessen ilyen eset. Bőhm arról is beszélt, hogy rengetegféle krízis van, amikre nagyon különbözően lehet reagálni és ma már vannak olyan helyzetek is, amiket 10-15 évvel ezelőtt nem soroltak volna bele egy kríziskommunikációs forgatókönyv tartalomjegyzékébe. A Ryanair fapados légitársaság és a német válogatott Mesut Özil körül kialakult botrányokról is beszélt a szakértő.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

2018. augusztus 10. 1:00

Címkék: I/I Azurák Csabával   krízis   krízishelyzetKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG