június 20.
Rafael

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Titkosszolgálatok hálójában – egy geopolitikai thriller margójára
Váratlanul és pillanatok alatt is kirobbanhatnak nemzetiségi alapon helyi konfliktusok – véli Demkó Attila, a Máglyatűz című geopolitikai thriller írója, a Honvédelmi Minisztérium Stratégiai Elemzéséért Felelős Főosztályának korábbi vezetője. Azt mondta ugyan ezektől határmódosítások nem várhatóak, de a nagyhatalmak bármikor dönthetnek másképpen. Erre példaként a Krím-félsziget orosz annektálást hozta fel példaképpen.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 10. 1:00

Címkék: I/I Azurák Csabával
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG