október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Vissza a jövőbe – nosztalgia buli az Agárdi Popstrandon
Pop és rock nagykövet, az egykori legendás budapesti Kertészeti Egyetemi Klub és az Agárdi Popstrand üzemeltetője. Csak néhány címszó Turbók János életéhez, aki negyedik évtizede üzemelteti önerőből a velencei-tó legnagyobb szabadtéri színpadát. A mindenki által csak Turbina becenéven ismert János régi motorosnak számít a magyar pop-rock történelemben, ahogyan a Popstrand is, aminek már a következő negyven évét tervezgeti. Az I/I stábja Agárdra látogatott, hogy megkóstolja a legendás Turbina-féle zsíros kenyeret és megnézze, milyen egy ereszd el a hajam típusú nosztalgia buli......

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 10. 1:01hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG