június 6.
Norbert, Cintia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Több százmillió forintos bírságot kaphat az egyik fapados légitársaság
Eddig nem válaszolt a hivatalos megkeresésre, és ha ez így marad, százmilliókban mérhető bírságra számíthat az a fapados légitársaság, amelyet a közelmúlt botrányai után hivatalból kezdett el vizsgálni a kormányhivatal – mondta György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja. A másik érintett légitársaság viszont haladékot kért az eljárásban. A kormánymegbízott azt is elmondta, hogy a hallgatásba burkolózó vállalatnak nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálata.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 10. 1:01

Címkék: I/I Azurák Csabával   repülőgép   repülőtérKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG