október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Új szerepben Marozsán Erika – a kamera túloldalán
Úgy tűnik, hogy Amerikában találtam egy gyöngyszemet, amelynél törekszünk arra, hogy Magyarországon tudjuk megvalósítani – meséli Marozsán Erika a stúdióban. A színésznő azt is elárulta: elkezdett producerkedni és amerikai kapcsolatai révén olyan forgatókönyveket keres, amelyeket eddig senki sem fedezett fel. Az interjúban szó esett arról is, mi kell ahhoz, hogy valaki super- vagy wonder woman legyen. Marozsán Erika elmondta, nagyon számít, hogy egy adott külföldi színésznő mögött mekkora piac van, mennyibe kerülnek ott a mozijegyek, milyen erős a filmfogyasztói réteg. Ez pedig jelentősen befolyásolja a magyar színészek külföldi lehetőségeit.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 3. 10:35

Címkék: marozsán erika   I/I Azurák Csabávalhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG