január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Politikai fenegyerekből csodaszer-kereső
Gyújtogató, agrárterrorista, áruló - ez csak három azok közül a jelzők közül, amelyeket Karsai József kapott politikai pályafutása alatt. A volt MSZP-s parlamenti képviselő karrierje húsz évvel ezelőtt indult: battonyai gazdajegyzőként terményégetéssel próbálta felhívni a politikusok figyelmét az akkor frissen kirobbant búzaválságra. Később maga is politikus lett, de pártjában, az MSZP-ben sokan bánhatták, hogy elcsábították. Rendszeresen szembe ment minden pártutasítással, 2008-ban például nemmel szavazott az egészségügyi törvényre. A szocialisták bukásával Karsai József is eltűnt szem elől, utoljára 2014-ben indult függetlenként a battonyai választáson, de nem jutott be a helyi képviselőtestületbe. Az I/I stábja 20 évvel a búzaégetés után megnézte, hogyan telnek a 75 éves expolitikus hétköznapjai.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 3. 0:51

Címkék: I/I Azurák Csabával

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG