január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Hadüzenet vagy iránymutatás? – Orbán Viktor tusványosi beszéde után
A miniszterelnök által felvázolt európai jövőkép szerintem nem fedi majd a jövőt – mondta Boros Tamás, a Policy Solution stratégiai igazgatója. A Századvég Alapítvány vezető kutatója viszont egyetértett azzal a jövőképpel, hogy a Közép-Európában elindult változás az egyre inkább érzékelhető Nyugat-Európában is. Az elemzők a miniszterelnök beszédét elemezve vitáztak a magyar kormány és az Európai Néppárt viszonyáról, vagy hogy mennyire lehet a Kárpát-medencét felemelni – ahogyan az a miniszterelnöki beszédben is elhangzott -, és hogy vajon ez nem szül-e újabb konfliktusokat.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 3. 0:51

Címkék: I/I Azurák Csabával   tusványos   orbán viktor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG