január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
A 24. óra - műanyagtengerben fuldoklunk
Hiába látjuk a műanyag zacskóba csavarodott teknősöket, még nincs meg a kultúrája annak, hogyan vigyázzunk a környezetünkre - véli Antal Alexa a WWF Magyaroroszág kommunikációs vezetője. Juhász Árpád geológussal arról beszélgettek, milyen problémákat okoz a rengeteg műanyag a tengerekben, óceánokban, és milyen megoldás születhetne a problémára. Szóba került az újrahasznosítás kultúrája, és nemcsak a vizeink, hanem erdőink szennyezettsége is.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. július 27. 0:36

Címkék: műanyag   dr. juhász árpád   környezetvédelem   környezetszennyezés

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG