szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Három szuperkórház lesz Budapesten, jövőre biztosan bevezetik a NAT-ot
Egy 700 milliárdos egészségügyi fejlesztés vonatkozik Budapestre és a központi régióra, ebben van benne annak a három szuperkórháznak a kialakítása, amelyek 2022-23-ra készülnek el – ígérte Kásler Miklós EMMI-miniszter. A miniszter azt is elmondta, hogy a vastagbélrákszűrés 20 éves vita és szervezés után ősszel elindulhat. Beszélt még a NAT-ról (Nemzeti Alaptanterv), ami az októberi céldátumnál jóval hamarabb, már augusztus 6-án a tárca elé kerül, hogy a pontosítások, véleményezések után 2019. szeptember 1-jétől életbe léphessen.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. július 20. 1:15

Címkék: Kásler Miklós   politika   miniszter   egészségügy   oktatás   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG