december 2.
Melinda, Vivien

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
A legaranyosabb ezüst - horvát második hely
Elnyertétek a világ szívét, ti vagytok a mi aranyunk, a fájdalom gyorsan elszáll, a büszkeség örökre megmarad – ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel méltatták a labdarúgó-világbajnokságon ezüstérmet szerzett horvát válogatottat a helyi újságok az elvesztett foci vb döntő után. A büszkeség érthető, hiszen kész csoda, hogy egy 4 és félmilliós nemzet labdarúgói miképpen jutottak el a világbajnoki döntőbe. A szurkolók sem bánkódtak a franciák ellen 4-2-re elvesztett mérkőzés után, hanem az utcára vonulva éltettek a horvátok új sütetű hőseit. Most megmutatjuk miképpen fogadták az Oroszországból aranyos ezüsttel hazatérő focistákat.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. július 20. 1:14

Címkék: I/I Azurák Csabával   sport   világbajnokság   labdarúgás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG