december 16.
Etelka, Aletta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Film készült az amputált lábú magyar pólóbajnokról
Az első magyar vízilabda aranycsapatnak meghatározó játékosa, a 30-as évek úszó- és vízilabdasztárja volt. Vitéz Halassy Olivérre a szakma igazi sportemberként emlékszik vissza, aki amputált lábbal is szerzett két olimpiai aranyérmet. Azt már kevesebben tudják, hogy ki volt kedvenc tenorénekese, vagy hogy hogyan segítette barátait a második világháború alatt. 1946-ban szovjet katonák gyilkolták meg, Halassy Olivér életéről most egy dokumentumfilm is készült.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. július 6. 0:43

Címkék: vizilabda   I/I Azurák Csabával   I/I Azurák Csabával   férfi vízilabdahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG