szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Stephen Hawking jóslatait cáfolja a világhírű mikrobiológus
˝Stephen Hawking brilliáns asztrofizikus volt, de nem mikrobiológus, vagy demográfus˝ - mondta Alex Berezow, aki szerint rengeteg olyan mítosz van, amit le kellene rombolni. Azurák Csabával sorra vették Hawking olyan, elhíresült, negatív jóslatait a társadalommal kapcsolatban, amelyekkel Berezow nem ért egyet, az egyik sarkalatos pont a túlnépesedés kérdése.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. június 29. 9:34

Címkék: alex bezerow   Stephen Hawking   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG