október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
A műtőasztaltól az űrig - technológiai forradalom magyarokkal
Kiváló egészségnek örvend az a Parkinson-kóros beteg, akit egy robot segítségével műtöttek meg. Az április 20-i beavatkozás volt az első olyan agyműtét Magyarországon, ahol az orvoscsapatnak egy robot, ebben az esetben Rosa segített. De a technológiai forradalom nem áll meg itt. Az I/I stábja megnézte, hogyan segít a már említett Rosa egy agyműtétnél, hogyan fog kommunikálni a földi irányítással a második magyar műhold, és hogyan lehet fillérekből 3D-s nyomtatott műkezet készíteni.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. június 22. 0:51

Címkék: I/I Azurák Csabával   technológia   magyarországhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG