július 14.
Örs, Stella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Jövőre csak pislogni fogunk a Balatonnál
A korábban sosem látott magas pincér- és szakácsfizetések miatt egyelőre nem emelkednek drasztikusan a balatoni éttermek, nagyobb lángosozók árai – mondta Hoffmann Henrik. A szakember szerint minidg meg tudták oldani a munakerőhiány problémáját. Most éppen úgy tűnik, hogy a nyugdíjasok jelenthetik a megoldást – fejtette ki a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. június 1. 0:56

Címkék: balaton   nyaralás   büfé   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG