május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Égben írt forgatókönyv, az edzőlegendára emlékezett az egykori gólkirály
Vasárnap a Videoton mérkőzés után, amelyen eldőlt, hogy a székesfehérváriak megnyerték az idei bajnokságot még a stadionban beszélgetett Kovács Ferenccel volt labdarúgója, Szabó József. Történeteket mesélt arról, hogy miképpen sikerült megszerezni 1984-ben a kupaindulás jogát. Trabant helyett Ladával fogtok járni, ha indulhatunk a nemzetközi kupában – elevenítette fel a Kovács Ferenc motivációs beszédét Szabó József.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. június 1. 0:54

Címkék: labdarúgás   videoton   I/I Azurák Csabával   sport
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG