június 25.
Vilmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Vegyianyag-robbanás: 8 év után is keresik a felelősöket
A gyerekek épp a villámokat nézték a biztonságosnak hitt lakás ablakán keresztül, amikor egyszerre éktelen robaj kíséretében felrobbant a konyha - nyolc éve így kezdődött annak a hat családnak a kálváriája, akik Soroksár szélén, egy új építésű társasházban laktak. A robbanás után sorra derültek ki a furcsábbnál furcsább dolgok: a föld mélye egy pincét rejtett, amiről hivatalosan senki sem tudott. A titkos pincében a hadiiparban is használható mérgező vegyszereket találtak. Az anyagok szivárogni kezdtek, szép lassan megfertőzték a talajt, majd végül berobbantak. A családok pereskednek, de mostanáig senki sem vállalta a felelősséget a robbanásért.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. május 18. 1:03

Címkék: tragédia   robbanás   vegyi anyag   I/I Azurák Csabával
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG