július 13.
Jenő

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
A biztonság miatt nő Magyarországon a külföldi turisták száma?
Magyarország biztonságos ország és ez már a fürdőturizmusban is megmutatkozik – mondta az I/I-ben Boros László Attila. A Magyar Fürdőszövetség alelnöke szerint a külföldi turisták növekvő száma is ezt mutatja. Boros László Attila szerint a magyar fürdők nem tehetnek mást, mint versenyeznek a környező országokkal, látványosan fejlesztenek, ami persze áremelést hozhat.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. május 4. 1:06

Címkék: strand   turizmus   magyarország   fürdőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG