június 3.
Klotild, Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Olaj-kalandok: ilyen az élet Pakisztánban
Kényszerházasságok, véres leszámolások és terrortámadások - ez Pakisztán egyik arca. De van egy másik oldala is: az utcákat ellepik a vidáman krikettező gyerekek, a zsongó bazárban pedig a színes áruknál csak az arcok színesebbek. Az I/I stábja a fővárosban, Iszlámábádban járt, és egy ott élő magyar mérnökkel is találkozott, aki elmesélte, milyen kalandos az élet 5000 kilométerre Magyarországtól.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 31. 0:55

Címkék: Pakisztán   olaj   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG