május 24.
Eszter, Eliza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Sallai R. Benedek: ˝Hadházy szépen elfeküdt…˝
˝Látszódik a biztonsági kamera felvételén, hogy beszél folyamatosan utána, míg el nem hagyom a termet, utána pedig szépen hasra fordul és elfekszik˝ – mondta Sallai R. Benedek, az LMP országos elnökségének titkára arról, mit csinált Hadházy Ákos, miután lezajlott köztük egy éles szóváltás. Sallai a műsorban arról is beszélt, hogy szerinte lesz-e pártszakadás az LMP-ben, és arról, hogyan látja a párt felelősségét a választások előtti koordinálásban.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. április 20. 1:08

Címkék: I/I Azurák Csabával   sallai róbert benedek   politika   lmp
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG