július 11.
Nóra, Lili

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Kultúrautomaták Budapesten, és aki mögötte van
Automatából vásárolni elég személytelen dolog, viszont nagyon praktikus, ha gyorsan kell csillapítani az éhséget vagy a szomjúságot. Budapesten viszont a napokban olyan automaták is elkezdtek működni, amelyektől hangulatokat, érzéseket, gondolatokat lehet gyorsan és könnyen beszerezni – könyvek formájában. A nagyjából három tábla csoki áráért kapható műveket buszmegállóban állva, banki ügyfélváróban vagy akár a vonaton, ingázás közben is elő lehet kapni.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 31. 0:55

Címkék: könyv   automata   poketKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG