június 25.
Vilmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
A 21. század olaja az adat
Legalábbis így gondolja Tom Reilly, a Cloudera technológiai cég vezérigazgatója. Az okostelefonok, okosórák, az autók GPS-e rengeteg adatot termel, amihez eddig nem volt hozzáférésünk – magyarázza Reilly. Ráadásul ezek az adatok a cégek számára is rendelkezésre állnak, akik így új termékeket tudnak fejleszteni, növekedhetnek, illetve az adatok segítségével megvédhetik a brandjeiket. Reilly arról is beszélt mennyire más az adat hatalma a különböző ágazatokban, illetve szerinte egyre inkább tudatába kerülünk annak, hogy van, amiért a saját adatainkkal fizetünk.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. április 13. 1:09

Címkék: adat   21. század   technológia   I/I Azurák Csabával
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG