december 19.
Viola

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Kampányhajrá: bizniszpártok, vagy változást hozó újoncok?
A hivatalos kampány február 17-én indul, a pártok és a jelöltek március 5-ig gyűjthetik az ajánlásokat. Amelyik párt legalább 27 egyéni választókerületben jelöltet tud indítani, az országos listát is állíthat - és így felveheti a minimum 150 millió forintos kampánytámogatást. A mai napig nyolcvannál is több párt jelentkezett a Nemzeti Választási Bizottságnál, hogy indulna a versenyben. Egyes politikai elemzők szerint ezek között sok az úgynevezett bizniszpárt, amelyik csak a pénzre hajt. Mi körbe néztünk az újoncok között.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. február 15. 23:36

Címkék: politika   választás 2018   pártok
SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG