május 23.
Dezső

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Hisztéria, ami a középiskolai felvételi körül van
Nem nagyon tudom másnak nevezni ezt, mint hisztériának – véli Kerpel Éva, a Hintalovon Alapítvány szakmai vezetője a középiskolai felvételiről való felkészülésről. A szakember azt tekintené igazi sikernek, ha mindenféle szűrő nélkül vennének fel egy-egy iskolába gyerekeket és belőlük hoznák ki a legtöbbet, mert – ahogyan fogamaz – nem olyan nagy dolog kitűnő tanulókat nevelni a legjobb és legszorgalmasabb gyerekekből.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. február 8. 23:37

Címkék: I/I Azurák Csabával   oktatás   középiskola   felvételi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG