október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Forró vita: tivornyák a hétkerben, vagy aranyat érő turisták?
Lakók életét tönkretevő tivornyák helyszíne, vagy a kerületnek aranytojást tojó tyúk a 10 év alatt kiépült bulinegyed a Belső-Erzsébetvárosban? A számok azt mutatják, hogy mindkettő. Most azonban dönteni kell, februárban népszavazáson szigoríthatják az erzsébetvárosiak a kocsmák, éttermek, mulatók záróráját. A két oldalt Garai Dóra, az Élhető Erzsébetváros csoport alapítója és Németh G. Dániel, a Night Mayor BUD Egyesület projektvezetője képviselte az I/I-ben. 

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. január 25. 23:24

Címkék: I/I Azurák Csabával   buli   bulinegyed   népszavazáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG