december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Bakondi szerint nem volt titok a menekültek befogadása
˝Legutóbb például én jelentettem be ugyanezeket az adatokat˝ – mondta Bakondi György arról, hogy Magyarország csaknem 1300 menekültet fogadott be a tavalyi évben. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója arról is beszélt, hogy szerinte a menekültek befogadásából a választási kampány miatt lett ügy. Bakondi beszélt még a Stop Soros néven elhíresült törvénycsomagról, illetve arról is, szerinte miért érkezett kevesebb menekült az elmúlt évben Európába.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. január 18. 23:52

Címkék: I/I Azurák Csabával   menekült   bevándorló   bakondi györgy

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG