április 7.
Herman

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Borbély Alexandra: a fürdőszobában gyakoroltam Enyedi filmjére
˝Azt éreztem, hogy nagyon-nagyon szorít az öv és fáj a hasam, és hogy most valami lesz. Éreztem, hogy valami történni fog˝ – így emlékezett vissza Borbély Alexandra azokra a pillanatokra, amikor várta, hogy kinek a nevét mondják majd ki az Európai Filmakadémia díjátadó ünnepségén. A legjobb európai színésznőnek járó díjat végül ő kapta, a Testről és Lélekről című filmben nyújtott alakításáért. A díjátadón aztán nem tudta elmondani előre megírt beszédét, annyira zokogott a színpadon... 

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. január 11. 23:46

Címkék: I/I Azurák Csabával   azurák csaba   testről és lélekről   borbély alexandra   színésznőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG