április 2.
Áron

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
A gyereknek mindent tudni kell - könyv a daganatos gyerekek családjának
Tanácsok és információk mindenről – hogyan mondja el a szülő a gyereknek, ha beteg, vagy hogy milyen kezelés vár rá, hogyan maradjon nyugodt a szülő, mi legyen a kedvec háziálattal és az iskolával. Egy védőháló ez a könyv – foglalja össze Borszékiné dr. Cserháti Erika, az Érintettek Egyesületének elnöke, akinek egyik gyereke daganatos betegséggel született. Az ő és egykori kezelőorvosuk, Dr. Hauser Péter gyerekonkológus műve a könyv, ami, remélik, hatalmas segítséget nyújthat mindazoknak, akik ilyen problémával küzdenek.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. december 7. 23:54

Címkék: I/I Azurák Csabával   daganat   betegség   könyvKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG