július 21.
Dániel, Daniella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Gyurcsány: Nincsenek embereim az MSZP-ben
De vannak olyanok, akikkel tudunk beszélgetni – magyarázza Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke a műsorban azt mesélte, mindegyik baloldali ellenzéki párttal kapcsolatban állnak, egyedül a Momentummal nem találkoztak még. Hivatalosan még csak az MSZP-vel tárgyaltak, de jövő héten egy asztalhoz ülnek az Együttel és a Párbeszéddel is. Szeretnének az LMP-vel is megegyezni, a Jobbikkal kötött megállapodást viszont kizártnak tartja. Botka Lászlóról is beszélt, aki szerinte fölényeskedő és kioktató volt, és szerinte három dologban tévedett az egykori miniszterelnök-jelölt.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. október 12. 23:58

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   gyurcsány ferenc   botka lászló   mszp   Demokratikus Koalíció   dkSZAVAZZ!

Neked mi a kedvenc nyári programod?

A
strandolás
B
fesztiválozás
C
kirándulás
D
pihenés a négy fal között
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG