október 16.
Gál

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Liptai Claudia: ˝Visszanézve, lehet, hogy egy kicsit túltoltam...˝
Egy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. Meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Kiderült, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak ˝egy szappanoperává vált˝, elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett, és arról is mesélt, mi számára a legfontosabb tulajdonság, ami lehetővé tette, hogy ő lehessen ma Magyarország egyik legértékesebb sztárja.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2018. augusztus 24. 1:35

Címkék: liptai claudia   azurák csaba   I/I Azurák Csabával   anyaság   visszatérés   színház   televízió   sztárban sztár   Mokka   havas henrik   friderikusz sándorhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG