május 31.
Angéla, Petronella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Kiss Gergő a vízben és vízparton
„Egy laikus azt mondja, milyen durva a vízilabda, de szerintem sokkal durvább, amikor focizás közben egy stoplis cipővel szétrúgják a térdedet”- véli Kiss Gergő, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. De Gergő itt nem áll meg: Duna átúszást szervez, palackozó üzeme van, a Nagy Sportágválasztás szóvivője. De arra is mindig szakít időt, hogy a lányaival a fürdőkád szélén babázzon. A sportoló arról is beszélt, milyenek a hétköznapok három olimpiai aranyérem után…

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. szeptember 15. 0:25

Címkék: I/I Azurák Csabával   azurák csaba   kiss gergelyKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG