július 8.
Ellák

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Pogátsa gazdasági receptjei a szocialistáknak
Az oktatás és az egészségügy az egyik legfontosabb alrendszer, amit a szocialistáknak rendbe kellene rakni, ha egyszer kormányra kerülnének – fogalmaz Pogátsa Zoltán közgazdász. Bár szerinte nem lehet pénzzel megoldani ezeknek az ágazatoknak a problémáit, de fontos látni, hogy más EU-s országok másfélszer annyit költenek az oktatásra, mint Magyarország. 

Pogátsa a szakszervezetek erőtlenségéről, a külföldön élő magyarokról, és a szakképzett munkások hiányáról is beszélt. A közgazdász azt is cáfolta, hogy „árnyékminiszter” lenne, az egyik lap ugyanis azt írta, hogy Botka László, az MSZP miniszterelnök jelöltje árnyékkormányt formál, és ebben a közgazdász lenne a gazdasági miniszter.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. július 20. 23:57

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG