október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Bőven 2000 felett a Green Holidays-károsultak száma
734 utast, 4 chartergéppel hoztak haza 3 nap alatt a Green Holidays július 2-ai csődje után – mondta Kurtisz Krisztián az Uniqa vezérigazgatója. Pedig az első órákban fogalmuk sem volt, hogy hol lehetnek a hoppon maradt magyar turisták. Voltak olyanok ugyanis, akiket nem az eredetileg megadott szállodájukban találtak meg. A szakember egyébként érdekesnek és jelzésértékűnek tartja, hogy az utazási iroda együttműködött velük és nem tűntek el.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

Korhatár: 12 év

2017. július 13. 23:56

Címkék: I/I Azurák Csabával   utazási iroda   nyaralás   csődhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG