április 7.
Herman

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Kulisszajárás és úszó milliárdok - 24 órával a vizes vb előtt
46 milliárd a rendezésre, 85 milliárd az egyéb fejlesztésekre. Ennyibe került eddig a július 14-én kezdődő budapesti vizes világbajnokság, legalábbis ezek a hivatalos számok. Valószínűleg ennél még nem volt drágább hasonló rendezvény a világon. Mi mindenesetre megmutatjuk, hol végzik az utolsó karkörzéseket a verseny előtt a sportolók, és azt is, hol készülnek a díjnyertes fotók az aranyat érő lábtempókról. Megnéztük a különleges helyszíneket és végigszámoltuk a meghökkentő költségeket is.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

Korhatár: 12 év

2017. július 13. 23:55

Címkék: I/I Azurák Csabával   sport   vizes vb   világbajnokságKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG